• Zet jij de lijnen uit bij vv Internos?

  Het nieuwe voetbalseizoen is van start gegaan. Wij kijken hier enorm naar uit nadat we 1,5 jaar (te) weinig hebben kunnen voetballen. Alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang.
  Bij het voorbereiden van een voetbalveld is één ding natuurlijk onmisbaar: de lijnen op het veld. Deze lijnen uitzetten is een heel intensieve taak welke vaak in het seizoen terugkomt. 

  v.v. Internos heeft jaren het geluk gehad dat onze vrijwilliger Piet Koevoets bereid was om in zijn vrije tijd iedere twee weken de lijnen opnieuw te voorzien van kalk. Piet heeft echter (terecht) aangegeven dat deze taak langzaam een zware last wordt. Zie hiervoor het interview met onze Piet. 

  Er is gekozen om te gaan werken met een robot-belijningsrobot. Hierdoor heeft Piet meer tijd voor leuke dingen en kan hij nog steeds voor leukere dingen naar de club. Om dit te bekostigen hebben wij voor jullie een unieke kans!

  Je kunt voor het bedrag van €100,--, één week lang de lijnen uitzetten bij onze club. 

  Wat krijg je hiervoor terug? 

  • Exposure dat je de lijnen uitzet voor de betreffende week op alle social media kanalen van v.v. Internos: Facebook, Instagram, Twitter, Club TV en onze Website. 
  • Unieke kans om verantwoordelijk te zijn voor het belijnen van alle velden. 
  • Eeuwige dank van Piet en zijn vrouw! 


  We horen graag van je en zijn altijd bereikbaar voor vragen. 

  Heb je vragen of interesse, mail naar sponsor@vvinternos.nl.