• Vv Internos en SpVgg Baiertal op weg naar zestig jaar vriendschap!

Het is haast niet te geloven, het vijftig jarige jubileum in 2010 ligt ons nog vers in het geheugen en nu kunnen we ons al weer opmaken voor het vieren van het zestig jarige unieke vriendschapverband tussen beide verenigingen.

Deze vriendschappelijke band, gestart in 1960 door Jan Klep is een traditie zonder weerga geworden binnen Internos. Vele leden zijn in de gelegenheid geweest om de voetbal kwaliteiten eens te testen tegen een buitenlandse vereniging en uiteraard bleef het daar niet alleen bij. Ook vele Baiertallers zijn in der loop der tijd naar Etten-Leur getrokken waarbij naast het voetbal ook het uitstapje naar Neeltje Jans regelmatig op het programma stond.

Momenteel zijn wij aan de voorbereidingen begonnen om het zestig jarige jubileum extra glans te geven. Vanuit Baiertal verwachten wij tijdens de Hemelvaartsdagen (donderdag 21 mei-zondag 24 mei) naast de traditionele jeugdteams ook een afvaardiging van een «Alte Herrn» team. Uiteraard willen wij dit gebeuren afsluiten met een gezellig verbroederingsfeest in de kantine van Internos. Op 19 en 20 juni zal er een afvaardiging van Internos senioren naar Baiertal afreizen en deelnemen aan het Sommernachtfest.

Langs deze weg willen wij een oproep doen aan alle Internossers, ex-Internossers, oud-Baiertal gangers en geinteresseerden om NU een mailtje te sturen naar baiertal@vvinternos.nl om jullie interesse kenbaar te maken en op de hoogte te worden gehouden van het uitwisselingsprogramma. Doen!!!!