• Tom Looijmans op proef als hoofd jeugdopleiding

Na meerdere gesprekken met de technische commissie is er een proefperiode tot stand gekomen voor Tom Looijmans, binnen de functie als hoofd jeugdopleidingen. Hij zal zich gaan richten op het behalen van de doelstellingen die de vereniging voor de jeugdopleiding heeft gesteld.
    Aankomende dinsdag zal hij voor het eerst aanwezig zijn bij het trainersoverleg JO13-19, waar hij een observerende rol zal innemen.

De komende periode is het belangrijk dat Tom een sterk beeld gaat krijgen van de vereniging en zijn leden. Vanaf het trainersoverleg zal Tom tot aan de zomerstop iedere dinsdagavond en woensdagmiddag aanwezig zijn bij de vereniging, waar hij voor iedereen aanspreekbaar is.

Tevens zullen er de komende periode veel gesprekken plaats gaan vinden tussen Tom en de vrijwilligers/ leden van de vereniging, om elkaar te leren kennen. Echter is er een bijzonder grote groep waar een gesprek mee gepland moet worden. Wanneer er nog geen contact met u opgenomen is voor dit gesprek en u hier de behoefte aan heeft is Tom Looijmans te bereiken op: hjo@vvinternos.nl. Het wordt zeer op prijs gesteld, wanneer u hier uw mobiele nummer bij vernoemt.

In het verleden is Tom voor meerdere verenigingen actief geweest. Zo was hij al vanaf zijn 12de levensjaar trainer bij VV Beek Vooruit in Prinsenbeek, wat hij de afgelopen jaren onder andere gecombineerd heeft met ondersteuningen bij WDS’19, de meiden van FC Eindhoven AV, Schalke 04 auf Tournee, een jaar als assistent-trainer en een half jaar als inspanningsfysioloog in de jeugd van Willem II. Echter is zijn meest toepasselijke ervaring, de stage van anderhalf jaar die hij deze zomer afrond bij de hoofd jeugdopleidingen van FC Dordrecht.

De verbintenis geeft Tom de ruimte voor verdere ontwikkeling van kennis en vaardigheden als HJO en is voor Internos een belangrijke stap voorwaarts v.w.b. het optimaliseren van het jeugdbeleid.
    We wensen Tom veel plezier en succes bij deze nieuwe uitdaging!

Nogmaals zijn gegevens:
    Tom Looijmans