• Beste voetbalvrienden,

De vv Internos organiseert voor de eerste maal een 7 tegen 7 toernooi voor junioren en pupillen en een 4 tegen 4 toernooi voor de minipupillen. Rondom het toernooi zullen extra activiteiten worden georganiseerd voor het gehele gezin (o.a. opblaasbare kussens, verschillende kraampjes, disco etc).

Graag willen wij u dan ook uitnodigen om met uw team(s) in te schrijven via het inschrijvingsformulier voor één of meerdere van onze toernooien, die op de volgende data zullen worden gehouden:

Zaterdag 8 juni 2019

Van 14.00 tot 19.30 uur

O19/18 categorie A en B

O17/16 categorie A en B

O15/14 categorie A en B

Zondag 9 juni 2019

Van 10.00 tot 15.30 uur

O13/12 categorie A en B

O11 categorie A en B

O10 categorie A en B

Maandag 10 juni 2019

Van 10.00 tot 14.30 uur

O9/O8/O7

categorie 4 tegen 4

Categorie A: Hoofdklassen en eerste klasse niveau
    Categorie B: Tweede klasse niveau en lager

Naast de strijd om de eerste plaatsen hebben we per leeftijdscategorie een schitterende sportiviteitsprijs.

Dus, schrijf u snel in door onderstaand aanmeldformulier in te vullen. LET OP! vol is vol.

De vv Internos houdt zich het recht toe, om bij zeer grote inschrijving, slechts 1 team van een vereniging in te schrijven!
    Sluiting van de inschrijvingsdatum is uiterlijk 28 februari 2019. Na bovengenoemde datum zullen wij u verder informeren over het toernooi.

Hopende u interesse gewekt te hebben voor onze mooie toernooien,

Met vriendelijke sportgroet
    Toernooicommissie v.v. Internos