• Sponsormogelijkheden

Wat kunnen wij u bieden?
    Op het gebied van sponsoring biedt Internos het bedrijfsleven een gevarieerd aanbod van mogelijkheden aan. Internos streeft hierbij naar pakketten die optimaal inspelen op doelstellingen van ondernemingen op het gebied van bedrijfscommunicatie, marketing en relatiebeheer.

Een uitgebreide brochure met mogelijkheden is op te vragen via de sponsorcommissie. Mochten de mogelijkheden omschreven in de brochure niet passen bij uw bedrijf dan denken wij als sponsorcommissie graag mee over alternatieven.
    U kunt contact opnemen met de leden van de sponsorcommissie of mailen naar sponsor@vvinternos.nl.
    Hieronder vindt u een kort overzicht van de diverse mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Kledingsponsoring
    vanaf € 200,-*
    Als kledingsponsor komt u veelvuldig in beeld, zowel op de Internos velden als daarbuiten. Internos biedt bedrijven de mogelijkheid kledingsponsor te worden van de één of meerdere lagere senioren elftallen. De tenue’s worden conform de kledinglijn van het kledingfonds, die enkel bestaat uit merkkleding van Nike, aangeschaft.

Reclameborden met zicht vanaf Afrit 18 van de A58!
    vanaf € 600,- *
    Door de unieke ligging van Internos bent u zichtbaar met uw reclamebord aan de buitenzijde van het hoofdveld, grenzend aan Afrit 18 van de A58.

Reclameborden accommodatie
    vanaf € 200,-*
    Wij bieden diverse mogelijkheden om zichtbaar te zijn middels bordsponsoring op en rondom onze accommodatie.

Digi-pakket
    € 150,- per seizoen
    Uw bedrijf draait mee op het interne tv circuit van Internos (narrowcasting). Daarnaast wordt uw bedrijf met logo vermeld op de website van Internos (incl. link naar uw website).

Club van 100
    € 100,- per seizoen
    De Club van 100 bestaat uit donateurs die Internos een warm hart toedragen. Deelnemers krijgen een naamsvermelding op het bord van de Club van 100 in de kantine.

Kleedkamersponsor
    € 150,- per jaar
    U kunt op een van de kleedkamerdeuren van Internos een boodschap plaatsen. Dit kan een logo of de bedrijfsnaam zijn maar ook een speciekere boodschap. Hiermee kunt u direct een specieke doelgroep bereiken. Internos kan rekening houden met de indeling van de kleedkamers op trainings- en wedstrijddagen.

Wedstrijdsponsor 1e elftal
    € 150,- per wedstrijd
    Dit betreft de sponsoring van een thuiswedstrijd van het 1e elftal. Uw bedrijf wordt vermeld in het programmablad, bij het omroepen van de opstellingen en op het scorebord. Daarnaast krijgt u een uitnodiging om met 4 personen de wedstrijd bij te wonen vanaf het terras van de sponsorruimte, boven de tribune. De consumpties zijn voor rekening van Internos.

*genoemde bedragen zijn per seizoen bij een looptijd van 3 seizoenen en exclusief btw, maar inclusief eventueel aan- en opmaakkosten.