• Snertcross 26 januari 2018

  Voor de JO07 tot en met JO13-jeugd was er vrijdagavond, 26 januari 2018, weer de jaarlijkse snertcross in het donker.
  Om 18.00 uur verzamelde iedereen zich. Nadat alle team voorzien waren van het programma, een hoofdlampje en lichtgevend armbandje, kon er gestart worden met de gezamenlijke warming-up, verzorgd door Maikel Beenakkers op de beats van DJ Torro.  Er werden verschillende oefeningen gedaan en met hulp van het nummer van Snollebolleke, ging iedereen enthousiast van links naar rechts. Niet alleen de kinderen maar ook begeleiders, ouders en andere aanwezigen deden hieraan mee. De sfeer zat er meteen goed in!
  Naar de warming up kon begonnen worden aan het spellencircuit. Er was een cross rond het veld  waarbij ze hindernissen tegenkwamen. Ze moesten o.a. door hoepels, over tafels,  over lege kratten,  door een tunnel en slalommend langs pionnen. In het veld waren diverse leuke spelactiviteiten, zoals spijkerpoepen in lichtgevende flessen, doelschieten en skippyballen (voor de JO7 en JO9 jeugd) . Verder was er zaklopen, een estafette met lichtgevende staven en een partijtje voetbal. Ook was er nog de altijd gezellige kruiwagenrace voor de JO11 en JO13 jeugd. En dit alles op de opzwepende beats van DJ Torro. De hoofdlampjes kwamen goed van pas want het was lekker donker.
  De aanwezige ouders die de kinderen kwamen aanmoedigen konden ondertussen al genieten van een glaasje glühwein of chocomel. Rond 19.45 uur was het tijd voor snert of tomatensoep in de kantine.
  Het bleef nog lang gezellig druk in de kantine van Internos.
  Mede dankzij de hulp van de vele vrijwilligers is de snertcross een enorm succes geworden. Wenny, Rick, Edwin, Piet, Wim, Jos, Davey, Jimmy, Jay, Ticho, Merijn, Bart, Niels, Jelle, Maikel, Morris en Danny. Hartelijk dank jullie allemaal!!!
  William van Poppel en Huib van ’t Hof bedankt voor de mooie foto’s!