• Remco Broos nieuwe hoofdtrainer Internos

    Na een intensieve zoektocht zijn we erg content dat we Remco Broos als nieuwe hoofdtrainer van v.v. Internos hebben kunnen vastleggen. 

    Met Remco heeft Internos een sterke trainer kunnen contracteren die past binnen de visie en cultuur van de club, communicatief vaardig is en betrokken is bij het wel en wee van de vereniging. In de gesprekken met het bestuur, de technische commissie en de spelersraad heeft Remco een sterke indruk achtergelaten waar iedereen enorm over te spreken is.

    De 48-jarige Remco Broos zegt zelf hierover: “Internos wil de familiaire clubcultuur verder doorbouwen en is een weg ingeslagen om een selectie te formeren waarin de kern bestaat uit spelers die opgeleid zijn binnen de club zelf. In de gesprekken die ik de afgelopen weken heb gevoerd, heb ik betrokkenheid, vertrouwen, gedrevenheid en ambitie geproefd. Dit zijn aspecten die ik zelf ook zocht bij een club en het voelde voor mij al snel als een vertrouwde keuze. Ik verheug me erop om samen met de Technische Commissie en collega trainers binnen Internos een steentje bij te dragen aan de visie en doelstelling van de club”.

    Maikel Mol (Bestuurslid voetbalzaken) en Frank de Leeuw (Technische Commissie) zijn ook content met de aanstelling van Remco bij v.v. Internos. Frank zegt hierover: "Vanaf het eerste moment een duidelijke klik op visie, inhoud en persoonlijkheid". "We zijn er van overtuigd dat we met deze samenwerking een goed vervolg kunnen geven aan het proces waar we met zijn allen mee bezig zijn binnen onze mooie club".

    Wij wensen Remco heel veel succes en plezier bij onze mooie vereniging.