• Persoonsgegevens en pasfoto wijzigen

Ieder lid van Internos kan zelf zijn persoonsgegevens en pasfoto wijzigen. Dit kan tot uiterlijk 1 november 2019. Hiervoor heb je alleen de voetbal.nl app nodig.

Als je je hierop registreert (dit moet altijd met het email adres wat bij de ledenadministratie bekend is), kun je aangegeven hoe jouw gegevens zichtbaar zijn. Je kunt kiezen tussen:

• Normaal, je bent met naam en foto zichtbaar
    • Beperkt, je naam is zichtbaar
    • Afgeschermd, je naam en foto is niet zichtbaar.

Standaard staat iedereen afgeschermd. Dit betekent dat je op de website en dergelijk niet met je naam vermeld staat, ook niet bij de verjaardagen. Wel staat je naam en foto op het digitale wedstrijdformulier (app) voor de scheidsrechter.

Als je dit hebt ingesteld kun je je gegevens en foto wijzigen. Let wel op dat de foto een duidelijke, herkenbare foto is. Deze wordt door de scheidsrechter gebruikt om spelers de controleren. Sta je niet herkenbaar op de foto, mag je niet meespelen.

Jongeren onder de 16 jaar mogen dit niet zelf doen. Dit moet door een ouder/verzorger gedaan worden. Hiervoor moet de ouder/verzorger zich registreren op de voetbal.nl app (meer info). Dit kan alleen als het email adres van de ouder/verzorger apart vermeld staat bij de ledenadministratie. We vragen dan ook alle ouders/verzorgers om hun email door te geven. Dit kan via ledenadministratie@vvinternos.nl.