• Oude nieuwe winnaars koppeldarttoernooi 2018

    Afgelopen zaterdag 29 december begonnen uiteindelijk 44 koppels aan het koppeldarttoernooi in de kantine van Internos. De eerste ronden werden in poule vorm gespeeld. Winnaars van de poule en de nummers 2 gingen naar de winnaarsronden en de rest naar de verliezersronden. Naarmate de middag/avond vorderde werd het ook voller met toeschouwers en gezang van diverse supporters. In de verliezersronde werden Davey en Jay/Morris de winnaars.

    In de "grote" finale stonden twee oud winnende koppels tegenover elkaar en wel Lex en Martijn (2 jaar terug) en Marcel en Jasper (titelverdedigers). De titelverdedigers hadden dit jaar echter niet de vorm en werden dan ook met 5-0 verslagen door Lex en Martijn (foto) waarbij vooral laatstgenoemde erg goed in vorm was. Weer een geslaagd toernooi waarbij ook nog aan het goede doel was gedacht. Want zoals gebruikelijk de laatste jaren ging er ook nu weer een deel van het inschrijfgeld naar het goede doel: de Harold van Zundert stichting.

    Vooral ook dank aan de organisatoren van dit jaarlijks terugkerende evenement. Tot volgend jaar en een goede jaarwissel allemaal.