• Opening nieuwe vestiging Team Uniek in Etten-Leur

Dagbestedingsorganisatie Team Uniek gaat samenwerken met voetbalvereniging Internos. Samen openen ze een nieuwe vestiging in Etten-Leur.

Wat is Team Uniek?
    Team Uniek is een kleinschalige dagbesteding in Teteringen. De organisatie verricht op diverse plekken in het dorp verschillende werkzaamheden. Een aantal voorbeelden van deze werkzaamheden zijn het onderhouden van sportvelden, tafels dekken in restaurants en ondersteuning van activiteiten in een bejaardenhuis.

De begeleiders van Team Uniek zijn geschoold en hebben ruime ervaring binnen de zorg voor mensen met een begeleidingsbehoefte. Ze zijn betrokken met alle leden uit de groep en vinden persoonlijk contact zeer belangrijk.

Dagbesteding Etten-Leur
    Vanuit voetbalvereniging Internos uit Etten-Leur is het aanbod gekomen om daar een dagbestedingsgroep te starten. Er zijn mogelijkheden bij de klus- en onderhoudsdienst, huishoudelijke ondersteuning, horeca-ondersteuning en voor de creatievelingen bij sfeermakers.

Bent u nog op zoek naar een dagbesteding waarbij u zinvol bezig bent en middenin de samenleving staat? Meld u dan aan!

Overige informatie
    U kunt voor meer informatie terecht bij: dagbestedingettenleur@teamuniek.nl. Neem ook gerust een kijkje op de website http://www.teamuniek.nl/.