• Nieuw seizoen begonnen

  Het voetbalseizoen is deze week begonnen voor wat hopelijk weer een mooi jaar gaat worden!

  De Gemeente heeft haar best gedaan om de velden weer prima speelklaar te maken. Het hoofdveld en veld 2 kunnen vanaf 1 september weer ingezet worden. Dit seizoen zal ook weer gebruik kunnen worden gemaakt van het 7de veld, om flexibel de competitie en trainingen te kunnen organiseren.

  De onderhoudsploeg heeft tijdens de zomerstop de hele accommodatie inclusief kleedkamers onder handen genomen evenals de aanleg van een grondkabel naar het scorebord. Alle reclameborden zijn weer schoongemaakt en nieuwe opgehangen, mede dank zij onze actieve sponsor commissie.

  Een woord van dank aan Maarten Joosen, speler van donderdag 7x7. Afgelopen periode heeft hij onze hele accommodatie beoordeeld en hiervoor een onderhoudsplan met begroting opgesteld voor de komende 10 jaren. Onze accommodatie is inmiddels ruim 20 jaar oud en dat betekent dat we binnenkort de nodige renovaties kunnen verwachten.

  Ook onze nieuwe accommodatie commissie bestaande uit: Gijs Veltman, Dennis de Been, Kevin Maas en Mike Knubben was heel actief tijdens de zomerstop. Zij komen met voorstellen hoe onze accommodatie en beheer de komende jaren met de tijd mee dient te gaan.

  Met al deze nieuwe ontwikkelingen zijn wij niet alleen voorbereid voor het komend seizoen maar nog beter voor onze toekomst!
  Wij wensen iedereen een sportief jaar waarin voetbal weer met passie en plezier wordt beleefd.

  Bestuur