• Nederland-Ecuador, 25-11, vanaf 16 uur bij Internos in kantine op groot scherm

Kom de wedstrijd Nederland - Ecuador op 25 november 2022 kijken op het grote scherm in de kantine van vv Internos.Kantine vanaf 16.00 uur open.

Speciale kortingsactie voor Internos-leden.

HUP HOLLAND HUP! Laat de leeuw niet in z’n hempie staan. Scoor een Holland hoodie van SKURK Boyslabel. Raad de juiste score bij Nederland – Ecuador op vrijdag 25 november. De wedstrijd begint om 17:00 uur. Kantine open vanaf 16:00 uur.

Er worden twee Holland hoodies weggegeven. Bij meerdere juiste scores zal er geloot worden. Lever voor de wedstrijd een briefje in met de score en je naam. Hoodies verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m XL.

Speciale kortingsactie voor Internos-leden. Geldig na de eerste wedstrijd Senegal – Nederland op maandag 21 november. De korting wordt bepaald door het aantal doelpunten van het Nederlands elftal in de laatst gespeelde wedstrijd. Bij 1 doelpunt 10% korting tot maximaal 50% korting (5 doelpunten). Gebruik hiervoor onderstaande code:

Kortingscode: LEEUW

Te gebruiken op de SKURK-website (www.skurk.nl). Vul de code in bij het Afrekenen. Korting geldig tot de achtste finales.