• Maak kennis met Walking Football bij Internos!

    Op woensdag 10 april van 10:30-12:30 vindt er een kennismakingsochtend plaats voor zestigplussers die geïnteresseerd zijn in deelname aan NAC OldStars bij Internos.

    Sinds 2016 wordt er bij Internos iedere woensdagochtend Walking Football gespeeld. Walking Football is een voetbalvariant speciaal voor zestigplussers waarbij niet gerend mag worden, fysiek contact verboden is en hoge ballen verboden zijn.

    Een ochtend Walking Football start met een kop koffie in de kantine. Naast verantwoord bewegen staat gezelligheid namelijk centraal. Gedurende het seizoen worden er dan ook verschillende sociale activiteiten georganiseerd, zoals een gezamenlijke lunch, een wedstrijdbezoek aan NAC Breda en een vaartocht door de singels van Breda.

    Geïnteresseerden zijn van harte welkom om vrijblijvend en kosteloos deel te nemen aan deze ochtend. Er is gelegenheid om ervaringen te horen van de huidige deelnemers en om vragen te stellen aan de trainer.

    Het NAC OldStars project is een initiatief van Teamplay@NAC, de maatschappelijke tak van NAC Breda. Meer informatie over het NAC OldStars project is te vinden op www.nac.nl/oldstars. Er kan ook contact opgenomen worden met Teamplay@NAC via info.teamplay@nac.nl of 0765214500.