• Jeugdproject JO21

Doel
    De technische commissie van vv Internos heeft als doel talentvolle spelers uit de JO17, JO19 en jeugdige senioren met en tegen leeftijdsgenoten onder de 21 jaar te laten voetballen. We hopen dat het project het volgende oplevert:

• Meer zicht en aandacht krijgen voor talentvolle jeugdspelers
    • Het verbeteren van de stap naar senioren voetbal
    • Het bevorderen van de stap naar senioren voetbal
    • Jeugdspelers maken kennis met spelers uit diverse lichtingen en met de technische staf van de selectie (binding)

Dit willen we realiseren door het komende voetbalseizoen minimaal 4 wedstrijden te organiseren op dinsdagavond. Bij voorkeur minimaal twee wedstrijden thuis. Tegenstanders komende uit de omgeving.
    v.v. Internos stelt als doelstelling om zoveel mogelijk jongens uit de eigen jeugdopleiding in te passen in het 1e elftal (selectie). Het project kan ervoor zorgen dat spelers sneller op het gewenste niveau komen.

Eerste wedstrijd Internos JO21 - TSC JO21 gespeeld 3-3
    Dinsdagavond heeft de eerste wedstrijd plaatsgevonden tussen de talenten van Internos en TSC. Het team van Internos,bestaande uit een mix van 1e, 2e en JO19-1 spelers, stond onder leiding van Erik Nijssen en zijn technische staf.

In een enerverende wedstrijd kwam Internos al vroeg op 2-0. Een schitterende vrije trap van Emin Dizadar 1-0 en een schitterende aanval die zeer fraai werd afgemaakt door Santi Dudok 2-0. Hierna kreeg TSC meer grip op wedstrijd en werd het vlak voor rust 2-2. Na rust kwam TSC direct op 2-3 uit een mooie aanval. Richting het einde van de wedstrijd was Internos weer de bovenliggende partij en maakte het dikverdiend de gelijkmaker. Een goede steekbal die afgerond werd door Luuk van Bedaf. Internos had de overwinning op de schoen maar helaas ging die kans naast.

Over een aantal weken zullen mogelijk ook andere jeugdige spelers van Internos een kans krijgen om zich te laten zien aan de technische staf van Internos 1 binnen de JO21.