• Internos Za4 wint finale promotie wedstrijd

Internos Za4 is het gelukt om de promotie finale wedstrijd in Andel tegen Zuilichem Za2 winnend af te sluiten. Gefeliciteerd.

Alhoewel het optische overwicht een groot deel van de wedstrijd voor Zuilichem was, was Internos de enige ploeg die na een fraaie aanval een keer wist te scoren. Een een - tweetje op rechts na een half uur spelen tussen Patrick en Rick werd besloten met een goede voorzet van Rick. Daar was Jordi precies op tijd op de goede plek om de bal laag in de rechter beneden hoek in te schieten. Zuilichem was van slag. In de tweede helft stond Internos flink onder druk maar er werd met verstand verdedigd, af en toe kon er nog gecounterd worden. Uitblinker was doelman Sven die zeer alert en goed alle ballen pakte of wegranselde. Eindstand 1-0 voor Internos en was de verre reis gelukkig niet voor niets.

Nogmaals gefeliciteerd met dit resultaat.