• Internos Za4 speelt morgen promotie finale

Morgen 15 juni speelt Internos Za4 de vorige week behaalde finale om promotie

Voor Internos Za4 was het nog een drukke week vorige week met 2 wedstrijden in 5 dagen. Er moest nog worden gevoetbald om promotie naar de reserve 2e klasse. Dinsdagavond kwam OSC’45 Za2 op bezoek. In die wedstrijd was Internos duidelijk beter en kort na rust werden de twee doelpunten gemaakt die zorgden voor een 2-0 winst. Dus moest Internos afgelopen zaterdag in de halve finale ronde aan de slag tegen The Gunners Za2 dat in de kwartfinale Sc Everstein had verslagen. The Gunners waren duidelijk beter dan de eerdere tegenstander OSC’45. In de eerste helft kon Internos Za4 vrijwel niet onder de druk van The Gunners uit komen maar t/m de rust wisten ze wel het doel schoon te houden. Na nam Internos het initiatief en waren ze zeker de eerste 20 minuten de bovenliggende partij. Na een goed kwartier was het Lars die van de rand van de 16 een 1-2 opzette met Jordi. Toen Lars de bal terugkreeg had hij net genoeg ruimte om doeltreffend uit te halen, 1-0 voor Internos. The Gunners probeerden nog wel terug te komen maar op een of andere manier leek het geloof in een goede afloop bij hun weg. Internos moest er hard voor werken, maar toen in de laatste 10 minuten 2 spelers van The Gunners rood kregen was de buit binnen. De finale wordt komende zaterdag 15 juni gespeeld bij Sparta'30 in Andel om 14.30 uur. De tegenstander is dan Zuilichem Za2 dat onderweg naar de finale DSE Za2 en Woudrichem Za2 uitschakelde. Internos Za4 wordt succes gewenst.

Supporters zijn natuurlijk van harte welkom