• Internos kader en vrijwilligers gevraagd

Op donderdag 13 juni en dinsdag 18 juni van 19.30 - 21.00 uur worden de laatste 2 bijeenkomsten georganiseerd om ouders en leden te motiveren onze Internos organisatie te versterken. Vorige week is de 1e bijeenkomst geweest waarin succesvolle gesprekken zijn gevoerd doch er zijn nog een flink aantal functies in te vullen.

Wij vragen iedereen die echt iets wil doen voor onze organisatie om een van deze avonden te praten over je mogelijkheden. Wij hebben op al deze gebieden kader en vrijwilligers nodig: technische en wedstrijd zaken, organisatie, algemene zaken en vrijwilligerstaken
    Meld je aan via een email naar secretaris@vvinternos.nl zodat we voor iedere aanwezige de tijd kunnen nemen.

Bestuur VV Internos