• Internos JO15-1 tegen engelse Saffron Dynamo U16

Zondagmiddag jl. speelde Internos JO15-1 een vriendschappelijke wedstrijd tegen Saffron Dynamo U16 uit de buurt van Leicester in Groot-Brittannië. Het werd een goede wedstrijd met veel inzet en gelukkig ook veel doelpunten, erg leuk voor de toeschouwers. Saffron Dynamo U16 wist een voorsprong van 0-2 te pakken in de eerste helft, maar nog voor rust kwam Internos JO15-1 terug tot 2-2.

Na rust kwam het scoren weer gauw op gang en Saffron Dynamo U16 had het rusten en de thee duidelijk beter verwerkt dan de Internos JO15-1 jongens. Ze liepen opnieuw uit, nu naar een 2-5 voorsprong, voordat Internos JO15-1 wat terug kon doen. Na de 3-5 probeerde Internos JO15-1 het wel, kansen kwamen er ook maar die werden gemist, gestopt door paal of Saffron Dynamo U16 keeper. Het werd 3-5 en onder applaus van o.a. alle meegereisde Engelse supporters werd deze sportieve en goede wedstrijd afgesloten.

Op foto beide teams voor aanvang van de wedstrijd.