• Internos JO15-1 houdt de punten in huis

Onder een stralend zonnetje werd er afgetrapt voor de één na laatste wedstrijd van dit seizoen. Een zespunten-wedstrijd met een tegenstander die net boven ons staat. Gelijk een fel startend Internos met ook al snel een hele grote kans na een mooie aanval voor JJ. Hij vond de keeper op zijn weg die de bal nog net kon wegschieten. Met over en weer kansen voor beide teams leek het logischerwijs op een 0-0 af te stevenen. Toch nog een kansje met JJ die zijn man goed uitspeelde en beheerst binnen schoot: 1-0. In de rust nog even aangekaart dat het zeker niet slecht ging, maar dat het toch wat nauwkeuriger mocht. Met wat omzettingen op het middenveld was het beeld anders in de tweede helft. Bijna alle spelers waren op het veld van Chaam te vinden en mochten we grote kansen noteren. Het vizier stond nog niet helemaal op scherp, want een paar van deze kansen mochten toch wel gemaakt worden. Uit een mooie aanval vanaf links was het wel raak. Samin legde perfect af op weer JJ die wederom het net wist te vinden: 2-0. Chris had even daarna de wedstrijd definitief op het slot kunnen gooien, zodat het nog spannend bleef. Zeker omdat Senna een inschattingsfoutje maken en Chaam daar gretig van profiteerde. Yannick die wederom goed keepte vandaag kon hier niets tegen in brengen: 2-1. Chaam was tot dat moment nog niet echt gevaarlijk geweest in de tweede heeft, maar kreeg uiteraard vleugels. Het veldspel bleef gelukkig beter van onze kant en de kansjes die Chaam kreeg uit vrije trappen of corners waren ongevaarlijk. Met nog een kleine 10 minuten te spelen leek het als je naar de stand keek spannend, maar hielden de blauw-gelen de drie punten in huis en klimmen we in de stand over Chaam heen. Goede prestatie onder zware omstandigheden mannen!