• Internos 1 koploper en opweg naar de eerste periodetitel

Na een fantastische reeks kunnen de mannen eindelijk zeggen dat ze alleen koploper zijn. Zelf wonnen ze afgelopen weekend de lastige uitwedstrijd bij DHV (1-2) waar de concurrent VVC’68, die tot afgelopen weekend ook een fantastische reeks neerzette, zich verslikte in Vrederust en speelde gelijk (1-1).

Met nog één wedstrijd te gaan in de eerste periode staat Internos er goed voor. Internos is a.s. weekend vrij en VVC’68 speelt de lastige uitwedstrijd bij Baronie.

Zaterdag 7 december kan Internos uit bij DVO’60 alle steun gebruiken om de eerste periodetitel binnen te halen. De spelers rekenen dan ook op de aanwezigheid van alle trouwe supporters. De wedstrijd begint om 14:30u.

Zaterdag 14 december speelt Internos om 12:00u het restant uit bij Dosko. Het gaat om slechts 20 minuten!! met een 0-4 voorsprong. Detail: Dosko hervat de wedstrijd met 7 spelers (na 4 rode kaarten). Voor Internos de taak om de wedstrijd gedisciplineerd uit te spelen.

Zullen we dit refrein weer gaan horen op en rondom de velden..

‘Ons Internos zal leven, de kranige kampioen
    Steeds hoger is ons streven, met onbevlekt blazoen
    Laat wapp'ren de banieren, wij blijven immer trouw