• In memoriam Kees Staaltjens

    Donderdag vernamen we dat Ons oud-lid Kees Staaltjens was overleden. Wij allen wisten, dat zijn gezondheid niet optimaal was. Toch kwam het bericht nog geheel onverwacht.
    Kees was een lid met een grote staat van dienst voor v.v. Internos. Hij begon zijn voetballoopbaan bij de junioren van v.v. Internos achter de Brouwer op het Moleneind. Eerst als speler en later als keeper.
    Na zijn juniorentijd speelde hij nog jaren bij de senioren, totdat een blessure hem dwong om te stoppen. Kees werd jeugdleider. Niet zo maar een jeugdleider, maar een leider op wie men altijd kon rekenen en wie niets teveel was om de handen uit de mouwen te steken. Hij hielp waar geholpen moest worden. Toen zijn kinderen gingen voetballen, was en bleef Kees een bekende verschijning aan de zijlijn. Een echte Internosman die altijd positief meedacht. Voor al dit werk werd hem in 1978 de speld Lid van verdiensten uitgereikt.
    Internos is Kees veel dank verschuldigd. Ons oprecht medeleven gaat uit naar zijn vrouw Riet en kinderen. Dat zij de kracht mogen vinden om dit grote verlies te dragen.
    Dat hij ruste in vrede.