• Haalt Internos de 100 jaar?

Ondanks sportief succes en enige grootse activiteiten loopt de organisatie op haar achterste benen om bestuur en commissies krachtig op te bouwen en vrijwilligers aan het werk te zetten.

Dit betekent geen toekomst voor wat we vandaag hebben bereikt en is de continuïteit van de vereniging in gevaar. Hoeveel van ons huidig kader is nog actief bij ons eeuwfeest?

Een duidelijke visie waar iedereen achterstaat en aan meewerkt is essentieel.

Vrijdag 1 juli om 19.00 uur presenteert het bestuur en de projectgroep KOERS daarom hun toekomst visie in een bijzondere bijeenkomst voor iedereen die de club een warm hart toedraagt.

Aansluitend is er deze avond een BBQ met een hapje en drankje.

Als je je nu al op wil geven als vrijwilliger / kader dan kan dat via secretaris@vvinternos.nl bij onze secretaris.

Laat weten dat ook JIJ mee wilt helpen op jouw terrein waar je goed in bent!