• Gezellig, sportief afsluitend 7x7 toernooi bij vvInternos

In plaats van de IC-dag dit jaar een 7x7 toernooi voor de leden uit de senioren teams. Het weer werkte aan alle kanten mee en alle teams die zich hadden ingeschreven worden op tijd aanwezig om een vlotte toernooi start te kunnen laten plaatsvinden. Elk team moest twee dingen doen, lekker voetballen en af en toe een scheidsrechter leveren bij een andere wedstrijd. Er waren 5 halve velden om alle wedstrijden plaats te laten vinden. Het was te zien dat er door de meesten tijden geen wedstrijden waren gespeeld. Alhoewel de gezelligheid voorop stond waren de meeste spelers flink fanatiek (foto boven). De poule ronden waren tegen 12 uur gespeeld. Alle teams werden voorzien van een klaargemaakte lunch, waarna er verder werd gegaan met knock-out wedstrijden.

Elk wedstrijd was dus een overlevingstocht met regelmatig penalty reeksen nodig om een overwinnaar te bepalen. Het werd ook wel zwaar voor de winnaars want het werd steeds warmer en de tap was bij de lunch ook opengegaan. Dit zorgde her en der voor nogal zware benen. En sommige teams wilden meer rust tussen de wedstrijden en deden net of ze de omroeper niet hoorden. Uiteindelijk wist team Zondag 4 de verliezersronde te winnen. De echte winnaars waren het Tjirste (foto onder) die in de finale de nog steeds fanatieke jonge mannen van Zaterdag 11 maar net wisten te verslaan. De winnaars mochten met een beker naar keuze uit de kantine op de foto en kregen ook natuurlijk nog wat dorstlessend aangeboden om het te vieren.

Dank gaat natuurlijk uit naar alle vrijwilligers die niet voetbalden maar zorgden voor de smeerolie van het toernooi van kantine vrijwilligers tot en met de terreinmannen Peter en Leonardo. En de kartrekkers van het toernooi Roel en Mark. Iedereen niet genoemd maar wel geholpenen meegedaan ook bedankt. Hopelijk kan het volgend jaar weer plaats vinden maar dan gezamenlijk met jeugdleden als afsluitende dag van het seizoen na hopelijk eindelijk weer een echt voetbalseizoen met uitgespeelde bekerwedstrijden en competities.

Winnaars Tjirste (Foto's Fred van Toledo)

Onze terreinmannen Peter en Leonardo

Maar het was vooral gezellig en ontspannen genieten