• Gehavend Internos krijgt te weinig

Vandaag de laatste competitiewedstrijd waar voor beide ploegen niet echt meer iets op het spel stond. Tegen de bekerfinalist begon Internos wat slordig aan de wedstrijd, maar ook omdat The Gunners nog niet echt bij de les was, was er voor de neutrale toeschouwer weinig te genieten. Pas na 15 minuten was er de eerste kans te noteren. Samin liep goed door op een te zachte terugspeelbal en vond JJ aan de rechterkant. Die speelde zich goed vrij en bracht en bal goed voor. Helaas stond er niemand om de bal binnen te tikken. Ook wij speelde een bal achterin verkeerd in en nu was het de thuisploeg die een grote kans kreeg. Yannick stond een doelpunt gelukkig in de weg en ook de tweede grote kans kon hij verwerken tot corner. Helaas was het hoogtepunt van de eerste helft een te grove overtreding van de middenvelder van de thuisploeg. Na wat eerdere overtredingen gleed hij hard door op JJ die zich daarbij zwaar blesseerde. De middenvelder kon slechts met geel 10 minuten naar de kant, maar werd verstandig genoeg niet meer ingebracht. De rust werd gehaal met een terechte 0-0.
    De mannen van Internos waren uiteraard wat opgefokt, maar lieten zich niet gek maken en bleven ook de tweede helft lekker voetballen. Al was het beeld hetzelfde als in de eerste helft. Degene die zou scoren zou met de overwinning naar huis gaan. Zo’n wedstrijd was het. En laat net de tegenstander de eerste maken. Uit een vrije trap, die hoog werd voor gegeven, leek er een Internosser nog net aan de bal te zitten. Helaas rolde de bal zo in eigen doel. De teleurstelling was natuurlijk groot en als ook nog de ene na de andere geblesseerd lijkt, leek het een onmogelijke opgave om hier nog een punt binnen te gaan slepen. JJ kon niet meer, Luc liep met gekneusde ribben en ook Brian had enorm last van zijn hiel. Toch hebben onze bikkels de wedstrijd nog uitgespeeld met kleine kansjes en helaas nog twee tegentreffers. Deze wedstrijd maar snel vergeten, en volgende week maar leuk gaan afsluiten in Oosterhout!