• Fan onderzoek NAC

Beste NAC Breda supporter,

De Eredivisie en NAC Breda nodigen je uit om deel te nemen aan het Fan Onderzoek voor het seizoen 2017/'18!

Het Fan Onderzoek is een enquête onder voetbalsupporters in opdracht van alle clubs in de Eredivisie en Jupiler League. Clubs gebruiken de resultaten van het onderzoek om de voetbalbeleving voor jou als supporter nog verder te verbeteren.

Het is belangrijk dat ook dit jaar zoveel mogelijk mensen meedoen aan het onderzoek. Daarnaast worden opnieuw mooie prijzen verloot onder de deelnemers. Als je de vragenlijst helemaal invult, maak je kans op een wedstrijdshirt van NAC Breda, een officiële wedstrijdbal of 2 kaartjes voor een wedstrijd van het Nederlands elftal.

Via deze e-mail vragen we jou als fan van NAC Breda om je mening te geven over jouw favoriete club. Hoe beleef je het wedstrijdbezoek en wat zou je graag anders willen zien? Help jouw club en vul dit onderzoek in!

Geef nu jouw mening en start met de vragenlijst!

Start Onderzoek
    Gemiddelde invulduur: circa 10 minuten.