• Eindelijk weer een bootcamp

  Sinds 1999 stijgt de populariteit voor Bootcamp enorm.

  Onze jeugd heeft er even op moeten wachten, maar wat tof dat we na 2 jaar wachten 3 enthousiaste heren hebben gevonden die bereid waren om een Bootcamp te geven aan onze Internos jeugd van JO7-JO17. Dat deden ze in twee groepen.

  Om 17:00u begon de eerste groep van JO7 tm JO10 aan de warming up op het hoofdveld. 26 Jongens en meiden van 6 tm 9 jaar oud gingen van start. Ze moesten onder andere over elkaar heen moesten springen, tijgeren door plassen, opdrukken, en over (en in) slootjes springen, dat hoorden er allemaal bij.

  Nadat ze hun doorzettingsvermogen hadden getoond en flink hadden afgezien, konden ze, nadat ze droge kleding aan hadden, nog nagenieten van een hapje en een drankje in de kantine.

  Om 18:30u stond de volgende groep alweer te trappelen om door de 3 heren gedrild te worden. De groep jongens uit de JO11 tm JO17 begonnen een beetje lauwtjes aan de warming-up, maar kwamen 1 uur later super enthousiast van het veld.

  Ze zaten vol met verhalen wat ze allemaal moesten doen en tot hoever ze nat waren geworden. Want ze moest op hun ellebogen door plassen kruipen en in een slootje springen, wat toch wat dieper was dan het leek. Oh wat waren de kleren doorweekt zeg! Net alsof ze met kleren aan hadden gezwommen. Maar wat vonden ze het leuk en wat waren de instructeurs ook enthousiast.

  Super bedankt heren voor het geven van deze super toffe Bootcamp sessie en alle jongens en meiden super bedankt voor jullie enthousiaste en sportieve deelname aan deze Bootcamp. We hopen jullie volgend jaar allemaal weer te zien. Tot dan!