• Baiertal en Internos

Sinds 1960 hebben vv Internos en de SpVgg Baiertal een unieke vriendschap opgebouwd, die tot op de dag van vandaag nog levendig is.

Deze band wil vv Internos herbevestigen door tijdens de Hemelvaartsdagen van 21 mei tot 24 mei gezamenlijke activiteiten inclusief reünie en feestavond te organiseren.
    Graag nodigen wij iedereen uit die Baiertal en Internos een warm hart toedragen om hierbij aanwezig te zijn en oude en nieuwe vrienden te ontmoeten. U kunt uw interesse kenbaar maken door een email bericht te sturen naar Baiertal@vvinternos.nl of een van de onderstaande organisatoren persoonlijk te informeren. U ontvangt dan regelmatig informatie over de details van het programma en de lijst van geinteresseerden.

Voorlopig programma:

Donderdag 21 mei:

Jeugdtoernooi voor de JO11 en JO15. Gecombineerd met de NAC Oldstars van Internos met hun Walking Football toernooi.

Vrijdag 22 mei:

Diverse activiteiten voor de jeugd.

Zaterdag 23 mei:

“Freundschaftspielen” tussen de verschillende jeugdteams van Baiertal en Internos en “Alte Herrn” wedstrijd. Baiertal-Internos reünie met doorlopende tentoonstelling met foto’s en film over 60 jaar vriendschap. Kampioenswedstrijd Internos I.

En last but not least wordt de dag afgesloten met een grootse feestavond voor de hele vereniging.

Wij hopen jullie te mogen begroeten tijdens de 60-jaar vv Internos-SpVgg Baiertal dagen!

Baiertal commissie
    Jos Martens