• Achter de schermen

Om altijd alles voor, in en na het weekend goed te laten verlopen, wordt er hard achter de schermen gewerkt. Op maandag wordt er bekeken welke velden er gelijnd moeten worden. Worden alle kleedkamers en velden nog eens nagelopen of er echt niks is achter gebleven. De tenues van de uitwedstrijden worden gewassen. Op dinsdag en woensdag worden de velden gelijnd. Elk veld komt 1 x in de 2 weken aan bod. Onderhoud aan de gehele accommodatie wordt verzorgd.

Op doordeweekse dagen zijn er in de avond natuurlijk ook trainingen. Ook hier wordt alles voor in orde gemaakt. In het ballenhok zijn er mensen aanwezig die het materiaal uitdelen aan de verschillende teams. Ballen worden opgepompt. Besprekingsruimte wordt in orde gemaakt, voor eventuele teambesprekingen of uitleg.

Regelmatig is er ook nog een wedstrijd die ingehaald moet worden op een doordeweekse avond. Er zal dan wat geschoven moeten worden met het trainingsschema her en der, maar het past altijd!

Op vrijdag zijn de laatste voorbereidingen voor zaterdag: alle vlaggen, ballen, materialen die nodig zijn voor een wedstrijd worden netjes klaar gelegd (zie foto). Scheidsrechters worden warm ontvangen met een drankje naar wens, sleutels van de kleedlokalen liggen klaar. Alles tot in de puntjes verzorgd, dit geldt ook voor zondag; onze zondag coördinator is er superblij mee!

Alle lof voor onze ploeg die dagelijks Internos draaiende houden!