• 7 tegen 7 toernooi

Beste topsporters,

Het weekend van 7, 8, 9 en 10 juni 2018 zal in teken staan van het 90 jarig bestaan van v.v. Internos. Op zaterdag 9 juni 2018 zal er een groot 7x7 miniveld toernooi georganiseerd worden waar teams uit heel de regio bij aanwezig zullen zijn. Zelfs 2 teams uit het buitenland gaan deelnemen, dus jullie kunnen thuis vertellen dat jullie mee gaan doen aan een internationaal toernooi!! Dat dit toernooi een groot en gezellig succes gaat worden is al lang bekend, maar met jullie aanwezigheid doen we hier natuurlijk nog een extra schep bovenop!

Het maakt niet uit waar jullie vandaan komen, bij welke club iedereen speelt, of je meer links of rechtspoten in je team hebt, of jullie spelers überhaupt kunnen voetballen of niet. Regel 7 mensen en schrijf je nu nog in! Er kunnen maximaal 32 teams ingeschreven worden dus VOL=VOL.

Wat vroeger in de morgen beginnen de poulefases. Om 13.00u heb je tijd om de energie aan te vullen met een hapje of een drankje en vanaf ongeveer 14.00u zullen de afvalrondes plaats gaan vinden. Er is in de middag een verliezers ronde en een winnaars ronde. Beide werken via een afvalsysteem en voor beide nummers 1 en 2 zijn leuke prijzen te winnen!!
    Ieder team speelt sowieso zijn poulewedstrijden en minimaal 1 afvalwedstrijd.
    In de middag zal het toernooi sfeer bijgebracht worden door de beats van DJ TORO.

De kosten bedragen € 40,- per team. Ongeacht hoeveel spelers. Het is ook mogelijk meerdere teams in te schrijven.

Nogmaals wacht niet langer en schrijf je in, want VOL=VOL!

Ongeveer een uurtje na de prijsuitreiking van het toernooi zal de feestavond starten. Deze feestavond zal worden aangestuurd door DJ’s Ed en Co Discoshow (bekend van carnaval bij Internos) en tussendoor zullen er verschillende bekende artiesten hun optreden komen doen!! Hoogstwaarschijnlijk zal qua gezelligheid deze avond te vergelijken zijn met de enorm bekende zaterdagmiddag tijdens carnaval bij v.v. Internos. Dus ook voor deze avond telt VOL=VOL!!

De kosten zijn € 10,- p.p. en mocht je kaarten voor je team willen bestellen kun je dit gelijk op het inschrijfformulier melden. Zowel voor de inschrijving team als de kaart voor de feestavond krijg je ook consumptiebonnen terug!

LET OP: je bent pas officieel ingeschreven als de betaling van inschrijving team en eventueel aantal kaarten feestavond bij ons binnen is en je de bevestigingsmail hiervan hebt ontvangen!

• Inschrijfformulier 7 tegen 7 toernooi d.d. 9 juni 2018

Versturen